Activiteitenboekje 2020

De Buurt- en Speeltuinvereniging ’t Jaarsveldje heeft op 1 november jl. de tweede brainstormavond georganiseerd, waar dorpsgenoten en geïnteresseerde hun inbreng konden geven over de activiteiten die de vereniging gaat of heeft georganiseerd. Naast dat het een inspirerende avond was, hebben we het ook zeer gezellige avond gehad. Zeker met zo’n spetterende en smakelijke afsluiting met een bierproeverij.

Het bestuur heeft met alle verkregen input verwerkt en een programma voor het jaar 2020 gemaakt. Met dit activiteitenboekje kan de datums al reserveren in je agenda, want deze activiteiten wil je zeker niet missen.

Download hier het activiteitenboekje 2020: Activiteitenboekje 2020

Dit jaar extra aandacht voor 75 jaar vrijheid.

In 2020 herdenken we dat het 75 jaar geleden is dat Nederland is bevrijd tijdens de ‘Maand van de Vrijheid’ van 4 april tot en met 5 mei 2020.

’t Jaarsveldje organiseert samen met verenigingen uit Jaarsveld extra  activiteiten zoals levend Stratego en bevrijdingsdag.

De Buurt- en Speeltuinvereniging ‘t Jaarsveldje zet zich in om bij te dragen aan een gezellige en plezierige leefomgeving voor de inwoners in en rond Jaarsveld. Door samen activiteiten te organiseren, op te zetten of daarbij te ondersteunen kan iedereen een stukje van zichtzelf kwijt in zijn eigen woonplaats. Dit kan je niet alleen en daarom zeggen wij.

Samen zijn we Jaarsveld!

 Vrijwilligers en bestuursleden

’t Jaarveldje kan niet bestaan zonder de bijdragen van vrijwilligers en bestuursleden. Mocht je het leuk vinden om bij een van de activiteiten te helpen of deel te nemen aan het leuke en enthousiaste bestuur, dan kan je een bericht sturen naar Thomas Andriessen – info@jaarsveldje.nl.

We hebben ook een Jaarsveldje enthousiastelingen whatsapp-groep, wil je erbij, laat het dan ook weten via info@jaarsveldje.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.