Inschrijfformulier speelweek 2021

Het laatste nieuws uit Jaarsveld

Klik HIER voor het inschrijfformulier voor de speelweek: Het ORANJE kasteel. Graag printen en uiterlijk 25 juni inleveren bij Jolien

Of kopieer deze link naar je browser:

http://www.jaarsveldje.nl/wp-content/uploads/2021/06/Inschrijfformulier-bij-nieuwsbrief-nr-90-Google-Documenten.pdf

Nieuwsbrief 86 – september 2020

Het laatste nieuws uit Jaarsveld

De nieuwsbrief is weer uit voor de activiteiten die in de herfst worden georganiseerd. Een programma vol met snelheid, zwoegen en gezelligheid. We hopen dat velen van jullie het waarderen dat we nog kijken naar de mogelijkheden om activiteiten ook tijdens  Corona te organiseren. In ieder geval doen wij er alles aan om  aan de richtlijnen te houden vanuit het RIVM.

In deze editie lees je alles over, Afgelopen zomer, Herfst uitje (Karten 23 oktober), Hulp bij onderhoud,, Sponsoractie en niet vergeten de Bierproeverij!

Lees hier de nieuwsbrief: Nieuwsbrief nr 86- Karten- bierproeven en speeltuin winter klaar maken

 

Levend Stratego Durf jij het aan?

Levend Stratego Durf jij het aan?

De zomervakantie zit er bijna op. Hoe leuk is het dan nog om samen met je vrienden en vriendinnen mee te doen aan levensecht Stratego. Vanuit je eigen bunker ga je met jouw leger op zoek naar de vlag van de tegenstander. Dat wordt een spannende zoektocht door heel Jaarsveld. Maar pas op, je kunt bommen tegenkomen! Jij bent misschien de mineur die de bommen kan opruimen, of de maarschalk of spion? Wie verovert uiteindelijk de vlag? Daar gaat het om!

Wanneer? Op donderdag 27 augustus vanaf 19:00 tot 21:00 spelen we Levend Stratego vanaf het trapveldje in Jaarsveld. Meedoen kan vanaf 8 jaar. Ben je jonger dan 8 jaar, vraag dan je vader, moeder, broer of zus mee en speel samen mee in dit strategisch spel. Het spel is al leuk vanaf 6 spelers, maar er kunnen tot wel 30 personen deelnemen! Durf jij het aan?

Levend Stratego staat in het teken van ’75 jaar vrijheid’. Wil je weten hoe het spel werkt of de spelregels vooraf bekijken klik dan hier. In verband met corona volgen we de richtlijnen op van het RIVM.  Dus bij twijfel aan uw gezondheid,  blijft u thuis. Mocht er nieuwe regelgeving komen waardoor deze activiteit niet door kan gaan, dan zullen wij u informeren of de informatie delen via onze Facebookpagina.

Vooraf aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Indien er nog vragen zijn kunt u mailen naar info@jaarsveldje.nl

Nieuwsbrief Jaarsveldje mei 2020

Het laatste nieuws uit Jaarsveld

Het is weer een nieuwsbrief maar met wel minder leuk nieuws voor de kinderen in en rond Jaarsveld.  Het is officieel de speelweek gaat niet door.  Natuurlijk zitten wij niet stil en proberen wij nieuwe activiteiten te organiseren.
binnenkort hier meer over!

Klik op de link om de nieuwsbrief te lezen:

Nieuwsbrief nr 85